Kunstprojektet "Vi er Assens" har modtaget støtte

50.000 KRONER TIL FOTOKUNST I ASSENS

Visualisering af projektet.

Visualisering af projektet.

Hvad er det der gør en kommune? Hvad er det, der udgør limen, sammenhængen og fællesskabet? Er det borgmesteren og byrådet, borgerservice og hjemmeplejen? Eller er det lokalplaner og visioner for fremtiden?

Vi tror på, at kommunen udgøres af de borgere, der bor i den. At der ikke uden de mennesker var brug for det kommunale apparat. Der var ikke sportsklubber og foreninger. Der var ikke liv i gaderne og lys i husene. Lysten til hinanden og til den lille del af verden vi lever i.

Vi er Assens - lokalt kunstprojekt under ledelse af fotograf Thomas Gunge.

”Projektet handler om at sætte fokus på borgerne i Assens Kommune. For at sætte fokus på netop borgerne, vil vi visualisere kommunens ansigter i form af store installationer i seks af kommunens byer” – fortæller Thomas Gunge, der glæder sig over, at Kultur- og Fritidsudvalget i Assens Kommune har valgt at yde et tilskud på kr. 30.000, samt kr. 20.000 i underskudsgaranti.

"Vi er rigtig glade over kommunens støtte, og selvom vi ikke er i mål med økonomien endnu, har vi valgt at skyde projektet i gang", fortæller Olivia Schatz-Jakobsen, der er projektleder på projektet.

I projektet deltager 11 klasser fra seks folkeskoler i Assens Kommune: Ebberup, Assens, Vissenbjerg, Gummerup, Glamsbjerg og Tommerup.

For yderligere information om kunstprojektet, ring gerne til Thomas Gunge på tlf. 40 73 77 70 eller send en mail thomas@gunge.com."