Om Thomas Gunge

Thomas Gunge 2016 af Olivia Frederikke Schatz-Jakobsen.

Thomas Gunge 2016 af Olivia Frederikke Schatz-Jakobsen.

Jeg er Thomas Gunge, født på en fødeklinik på Nørrebros Runddel i 1971.  Allerede fra barnsben fangede fotografering mig. Min farfar levede med et kamera i hånden og sammen havde vi begge interessen for teknik og dyrkede muligheden for at fange vores verden. Dengang var det dias og lysbilledapparat.

I min ungdom gik jeg på aftenskole på Holsteinsgade Skole på Østerbro og startede med at optage og fremkalde sort/hvid billeder i gammeldags mørkekammer. I gymnasiet tog jeg portrætter af mine venner og veninder. Efter gymnasiet var vi 3 drenge, der lånte kr. 25.000,- hver, for at lave en film om livet i Rusland. Det var i 1990. Dengang Rusland var Sovjetunionen og stadig et temmelig lukket land, og heldigvis var vi så unge, at vi nok ikke helt vidste hvad vi havde gang i. Men min første portrætfilm var en realitet og efterfølgende var jeg en del af det Københavnske filmmiljø med mange funktioner i mange filmproduktioner.

Nogle år senere vendte jeg tilbage til stillfotografiet og var jeg med til at teste de første digitale kameraer for Kodak og Canon. I samme studie tog jeg ugentligt 3-400 produktbilleder for supermarkeder til deres ugeaviser. I 1998 startede jeg Thomas Gunge Fotografi og havde studie i København. Her var jeg bl.a. med til at bygge et billedarkiv på 10.000+ varer for BR Legetøj. Men jeg lavede også mange andre typer opgaver. Af de sjovere kan jeg nævne en reportageserie om København for Vogue Rusland, Modeoptagelser for Q og tonsvis af portrætter.

Da vi i 2005 flyttede til udkanten af Assens på Fyn flyttede jeg studiet med. Jeg har til huse i den gamle Tobaksfabrik i hjertet af Assens. Tobaksgaarden, som det hedder, er omdannet til et kulturelt center for musik, sceneshows, kunstudstillinger og café. Her er jeg bl.a. fast fotograf ved koncerter mm. og er rigtig glad for at være en del af et meget levende hus.
I dag er jeg også ejer af en PhotoCare forretning i Odense og et produktionsstudie og kontor i Tobaksgaarden i Assens. Jeg blev i september 2016, som en af de første i Danmark, certificeret dronepilot. 
Jeg er uddannet fotograf, merkonom og multimediemanager.

Som du kan fornemme, så favner jeg bredt og det er derfor en god ide at inddrage mig så tidligt i din markedsføringsproces som muligt. Som vigtigste fagfelter kan nævnes

  • Drone Fotografering
  • Reklamefotografering
  • Portrætter
  • Film
  • Social mediarådgivning

Jeg elsker at netværke, og ønsker du at samarbejde, kan du kontakte mig endelig.

 

Bedste hilsner
Thomas Gunge
Tobaksgården 7,  5610 Assens
40737770
thomas@gunge.com